love

love

Monday, June 28, 2010

tq tq tq tq tq tq tq!! ^_^

salam sume!
wah arini sgtla suke & gembiranya sbb......
sbbb.....................................................................................................
dan sbb .........................................................................................................
.......................
................................................................
hahahha..sian korg kne ngan aku..sori ye..ak saje mau kasi suspen *yg senanye x brape nk suspen*
k entri dis time nk la cte sal gift yg dberi oleh jeng jeng jeng
MISS SARA kte lagiiii..
wah sejak blog ku dibuke nme sara mnjdi femes serta merta *selain nenk n labi*
sbb ape? sbb sara la plg aktif skali lam blog ni..ad2 je dy nk promote, bg tips berguna n mcm
mcm lg..so siape nk kenal ngn cik kite ni leh g link NI..
so, oo ye..psl adiah plak..sile rujuk gambar di bawah kalo nk taw ape mendela yg cik kite ni bg ye..JOM!


Ooops ni pembalutnye aje. adiahnye sudah dialaih..ak juz nk tjukkan KERAKUSAN adik ak dalam membukak gift walaopon bukn dy punye..ahahah.kalo ikotkan kate adik ak, smalam dh sampi dah .so ak tnye dy cmni "la beh tu npe ain x amek?'
jawapannye,'igatkan kak nk bg kt org*means postmen tu*'
apehal la plak ak nk bg kt posmen..huhuhu :P





tadaaa..nila adiah sebenanye.merupakan sehelai pashmina DARK PINK ..mmg npk cm kaler merah tp mebe ligting poblem dy tuka kaler lak..anyway..saya sgtlah sukeee! ehehehe.tp npk gaye kne bli baju bru la..since ak xde bju kaler pink yg dark2 skit..hohoo..


haaa yg ni plak sweet letters yg dijupai terselit d celah2 selendang tu..seb bek xterbuang..huhuhu..nk tawpe sara tulis???nk ? nk? bce yg kt ats tu..mek kanta ke pe ke.hahaha


yg ni plak luv letter..hhihi..sara tulis pink pashmina untuk NABILAH

FROM SARAZAQEA...

~tanx ye..wpun ak xpena bg adiah kt ko , one day kte jupe lg ak bg ea..heheheh


4 comments:

€LLy said...

wawawawawahhh lawa! lawa! lawa!
emm agk agknya sama x ngn aku pnye gift?? ishh excited nak taw nih..
smlm mak aku kol ckp abg posmen yg hensem bg gift hihi i mean dari sara la.. lmbatnye mak aku nk dtg sini..nk hadiah nk hadiah!!

nab said...

wahahahahahha..ala ak cye je kalo posmen ensem tu nk bg ko adiah..wawawa..:P haaa.kalo ko xnk gift tu ke kan bg ak ek..hihihihi

€LLy said...

hehe asal lak nk bg kat ko..dah org kasi kat aku..bluweek!!haha
weeee x sabarnye nk tgok.. (@_@")
sara sgt baik ati + comel! =)

nab said...

hahaha..ala ko mne ske kalo dpt slendg2 ni..*andaian sdrik..hahaha* so pe kte ko yg bek ati ni bg la kt aku..